tapahtumat

PADI Basic Mermaid - aikuisten kurssi Espoossa, 200€

Teoria ke 15.3. klo 18 Teamsissa 

Allas su 19.3. klo 12-14 Kilon uimahallissa

Huom! Jos teorian ajankohta ei sovi sinulle, voit tarvittaessa suorittaa teorian itseopiskeluna.

PADI Basic Mermaid -kurssi on loistava tapa aloittaa pyrstösukellusharrastus ja käynnistää matka kohti haastavampia ja näyttävämpiä vesitaitoja. Kurssilla käydään läpi olennaiset asiat sukellusfysiikasta, -fysiologiasta ja pyrstösukellustaidoista, jotka luovat vankan perustan edistyneempien taitojen kehittämiselle turvallisesti. Oppimistavoitteet saavuttaneet merenneidot ja -miehet saavat itselleen kansainvälisesti tunnustetun, virallisen merenneito-sukellusluokituksen: PADI Basic Mermaid. Tämä kurssisisältö tulee olla suoritettuna ylempien luokitusten suorittamista varten.

Ennakkovaatimuksena kurssille on 25 metrin uimataito ja kolmen minuutin kellunta ilman apuvälineitä. Tällä aikuisten kurssilla alaikärajana on 18 vuoden ikä. Kurssille mahtuu neljä oppilasta.

Sitovat ilmoittautumiset  info@merdivers.fi  ke 15.3. mennessä. Saat sähköpostitse infokirjeen ja maksuohjeet, ja paikkasi varmistat maksamalla kurssihinnan 200€. Mikäli sairastut, voit hankkia tilallesi toisen osallistujan ja ilmoittaa siitä sähköpostitse pe 17.3. mennessä. Peruutusmahdollisuutta kurssissa ei ole.

Ennen ilmoittautumista käy lukemassa läpi terveysselvityslomake Lomakkeet-sivulla, jotta voit varmistua siitä, että sinulla ei ole terveydentilan puolesta estettä osallistua sukelluskurssille.

Kurssiin sisältyy teoriaopetus sekä käytännön harjoittelu altaalla. Välineet osallistujalta tulee löytyä itseltään. Jos sinulla ei ole vielä omaa pyrstöä, käy kurkkaamassa Mer-diversin upeat vuokrapyrstöt Vuokravälineet-sivulta. Osallistujat on vakuutettu kurssisukellusten ajalta. Lisätietoa ja lista tarvittavista välineistä löytyy PADI Kurssit -sivulta.

Mer-divers mediassa

Lue juttu PADI Basic Mermaid™ kurssin suorittamisesta Mer-diversin kanssa Out of Office blogista.

Sukeltaja-lehden numerossa 01/2023 ilmestyi artikkeli pyrstösukelluksesta ja sen harrastamisesta turvallisesti. Mer-diversin PADI Mermaid Instructor Anna Tomppoa haastateltiin juttua varten.

Etkö löytänyt sopivaa kurssia?

Kurssit yksityisopetuksena tai 2-4 hengen pienryhmille myös tilauksesta. Tiedustelut sähköpostitse info@merdivers.fi

Kouluttajana kursseilla on PADI Mermaid Instructor Anna Tomppo.

Seuraavat kurssit ilmoitetaan myös Instagramissa. Ota Mer-diversin tili seurantaan, niin saat tiedon uusista kursseista ensimmäisten joukossa.